035 - 69 890 11 mail@marittebraspenning.nl

Presentatietraining

Voor een speech die impact heeft

Succesvol presenteren kan je leren

Tijdens een presentatietraining van Maritte Braspenning & Partners leert u om uw publiek een boeiend verhaal te vertellen. Of dat nu een speech van vijf minuten is voor uw eigen medewerkers, een TED Talk van achttien minuten of een congrespresentatie van 45 minuten. We helpen u met de opbouw van uw verhaal. En trainen u om uw presentatie succesvol voor het voetlicht te brengen. Met een begin dat nieuwsgierig maakt. En een slot dat nagalmt.

Aan een presentatie die er gemakkelijk uitziet, is altijd hard gewerkt. Het moet boeien. – Matthijs van Nieuwkerk in Presenteren

Matthijs van Nieuwkerk

Presentatietraining op maat

Presentatievaardigheden

Uw uitstraling is medebepalend voor het effect van uw presentatie.

Verbeter uw houding, mimiek en stemgebruik.

Specifieke gelegenheid

Uw publiek boeien met een goed opgebouwd én onderbouwd betoog.

Train met onze coaches tot uw presentatie staat.

TV-presentatie

Als presentator nieuw in het vak? Of een nieuw tv-programma?

Recent veel negatieve feedback ontvangen? Laat je coachen.

Vraag een voorstel

Maritte Braspenning & Partners verzorgt presentatietrainingen en individuele coaching op maat. Voor beginnende sprekers en presentatoren. En voor sprekers en presentatoren met wat meer ervaring. Vertel ons wie u bent en wat de gelegenheid of de aanleiding is, en u ontvangt snel een offerte. Zullen we even bellen?

Meer hulp nodig?

Speechwriting

Geen tijd of inspiratie om zelf een goede speech te schrijven? Maritte Braspenning & Partners verzorgt een volledig uitgeschreven tekst voor u. Kort of lang, voor iedere gelegenheid een verhaal waarmee u indruk maakt. Ook geschikt voor een autocue.

Visuele ondersteuning

Een goede visuele ondersteuning tilt uw presentatie naar een hoger plan. Maar zestig knullige slides met onleesbare bullets? Dat kan echt niet. Maritte Braspenning & Partners helpt met Powerpoint, Keynote of Prezi om uw presentatie nog krachtiger te maken.