035 - 69 890 11 mail@marittebraspenning.nl

Mediatraining

In een vertrouwde en discrete omgeving

Uw boodschap centraal

Tijdens een mediatraining van Maritte Braspenning & Partners leert u uw verhaal geloofwaardig en met zelfvertrouwen te vertellen.

We helpen om uw boodschap kort en krachtig te verwoorden, of u nu spreekt met een dagbladverslaggever, live op de radio bent, een quote geeft aan een tv-reporter of aanschuift bij een praatprogramma. Ongeacht het medium reiken we uw de handvatten voor een overtuigend media-optreden.

Mediatraining op maat

Individueel

Nog weinig ervaring met media. Of een nieuw verhaal te vertellen.
Een of meerdere halve dagen 1-op-1 met een mediatrainer in de studio.

Team

Meerdere woordvoerders in uw organisatie met hetzelfde doel.
Met 2-3 directie- of teamleden een dag lang oefenen in onze studio.

Crisis

Als u geen enkel risico neemt voor een belangrijk mediaoptreden.
Een intensieve oefensessie om uw boodschap fijn te slijpen en te oefenen.

Vraag een voorstel

Maritte Braspenning & Partners verzorgt mediatrainingen op maat. Vertel ons wat u wilt en we maken ook een voorstel op maat. Voor bijvoorbeeld één sessie. Voor een serie trainingen aan alle medewerkers die weleens met media te maken hebben. En voor alles ertussenin. Of u nu beginner bent of vergevorderd. In een oriënterend telefoontje stemmen we de beste aanpak af. Daarna ontvangt u snel ons voorstel.

Als je je verhaal niet in een zin kunt samenvatten, heb je het zelf niet helder in je hoofd.

Maritte Braspenning

Studio Bredius – nuttig en aangenaam

Maritte Braspenning & Partners traint in een eigen boutique-studio in Bussum. Daar wordt u ontvangen in onze huiselijke keuken. Onder genot van een heerlijke kop cappuccino, espresso of thee bespreken we gedetailleerd uw leerdoelen en de case(s) waarmee we gaan oefenen. Vervolgens gaan we in de studio direct aan de slag. Met een camera maken we het levensecht en kunnen we gezamenlijk uw oefeningen analyseren. Zo maakt u snel grote sprongen. Bij een training van een hele dag pauzeren we rond het middaguur met een heerlijke lunch. Als de tijd het toelaat eindigen we een trainingsdag met een hapje en een drankje. Aan de keukentafel óf -bij lekker weer- in onze prachtige tuin.